Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

Başkanımız Sn.Tahsin ERDEM'in Ramazan Bayramı Mesajı

20 gün önce

Başkanımız Sn.Tahsin ERDEM'in Ramazan Bayramı Mesajı

 

Belediye Başkanımız Sn. Tahsin ERDEM, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınlamış olduğu kutlama mesajında, bayramların birlik, beraberlik ve bütünleşmenin pekişmesine vesile olduğunu, saygıdeğer Zonguldak halkının mutlu, huzurlu ve umut dolu bir bayram geçirmesini temenni ederek, yayımlamış olduğu kutlama mesajında şu görüşlerine yer verdi:

‘Dostluk ve kardeşliğin yaygınlaştığı, umutlarımızın yeşerdiği, karşılıklı hoşgörünün hakim olduğu, bizi biz yapan değerlerimizin hayatımızın her alanına yansıtarak her zamankinden daha fazla birbirimize kenetleneceğimiz, şehrimizin güzel yarınlarına beraberce adım atacağımız bu güzel günlerin sevincini yaşıyoruz.

Zonguldak Belediyesi olarak sizlerin her zaman yanınızda olduğumuzu, omuz omuza büyük bir özveriyle çalışacağımızı, sevgi, saygı ve hoşgürünün en önemli yol göstericimiz olacağını belirtmek istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, saygıdeğer Zonguldaklı hemşehrilerimizin, Aziz Milletimizin ve Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, beraber nice bayramlara erişmek dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.